E-mail: info@love-4-nails.nl, tel: 06-87134278

Behandelingen.

Powder Brows

Geniet iedere dag opnieuw weer van volle, prachtige wenkbrauwen precies zoals jij ze wilt. We gebruiken deze unieke poeder wenkbrauwbehandeling omdat dit voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat zorgt. Omdat we het pigment relatief dun op de wenkbrauwen aanbrengen, is de pijn minder dan bij echte tattoeages.

Lees meer

CND™ Acrylnagels

Wanneer u lange, sterke nagels wil die tegen een stootje kunnen, kunt u niet om acrylnagels heen. Wees wel kieskeurig en terughoudend bij extreem goedkope behandelingen, omdat bij veel Aziatische merken de chemische stoffen uit acryl in uw bloedbaan terechtkomen.

Lees meer

CND™ Gelnagels

Creëer een prachtige, natuurlijk uitziende traditionele verlenging met gelnagels met flexibiliteit, stevigheid en een langdurig resultaat. De zelf levelende formule biedt een superieur kleur behoud van maar liefst 3 weken lang! Daarnaast is de Brisa™ UV-gel als enige gel op de markt hypoallergeen.

Lees meer

CND™ SHELLAC™ Gellak

Zeg vaarwel tegen beschadigende gellak! Als gecertificeerd SHELLAC™ salon zijn wij er bijzonder trots op om onze klanten te kunnen verwennen met CND™ SHELLAC™! Na een CND™ SHELLAC™ behandeling geniet u wel twee tot vier weken van prachtig gelakte nagels die niet beschadigd zijn tijdens de behandeling!

Lees meer

CND™ VINYLUX™ nagellak

CND™ VINYLUX™ weekly polish is een ware revolutie op het gebied van traditionele nagellak! Wij brengen dit in twee stappen aan op uw nagels. Het resultaat? Tot één week perfectie. Eerst wordt de kleurlak aangebracht, daarna de topcoat. De basecoat, die je bij andere traditionele nagellakken nodig hebt, is al verwerkt in de kleurlak!

Lees meer

CND™ Brisa™ Lite smoothing gel

Wanneer u geen kunstnagels wilt, maar wel uw eigen natuurlijke nagels wilt verstevigen omdat deze te dun of breekbaar zijn zullen wij u behandelen met CND™ Brisa™ Lite smoothing gel. Dit is de laatste innovatie van CND™ en heeft de markt op zijn kop gezet. Wederom een topbehandeling waarbij uw nagels niet beschadigd raken!

Lees meer

CND™ Spa Manicure

Gun uzelf een heerlijk ontspanningsmoment en laat ons u verwennen met een spa manicure! Tijdens een spa manicure wordt uw huid diep van binnen behandeld, gevoed en gereinigd met peeling (scrub), een handmasker en een heerlijke massage waardoor alle vitaminen diep in uw poriën trekken.

Lees meer

Wimperextensions One by One & 2D-6D Russian Volume

Buiten de Nederlandse grenzen is het erg hot, en hier begint het ook al steeds populairder te worden: wimperextensions. Met veel precisie verlengen wij al uw wimperhaartjes één voor één met Neicha wimperextensions voor extra comfort! Vaarwel mascara, hallo betoverend oogopslag!

Lees meer

Epileren met touw

Geen enkele behandeling is zo effectief voor gezichtsontharing als het epileren met touw. Of u nou u wenkbrauwen wil epileren in de perfecte vorm of uw hele gezicht wil laten ontharen, wij doen het graag voor u. De behandeling is relatief goedkoop en u hoeft meestal pas om de drie a vier weken weer terug te komen.

Lees meer
cnd Chellac certified salon

Wij zijn een gecertificeerd CND™ SHELLAC™ salon. Kijk voor meer informatie op shellac.

Back to Top